SOCIAL MEDIA


Alex Roeka

EN TOEN INEENS

Theaterconcert

zaterdag

23

maart  

Welkom Nieuws Programma Reserveren Cadeaubonnen Info Links Route
BESTELLEN

In juli 1992 schreef Alex Roeka zijn eerste Nederlandstalige liedjes en sprong er meteen mee het podium op. Nu, vijfentwintig jaar later, kan hij terugzien op een rijke carrière met honderden voorstellingen, diverse prijzen en een stoet aan juichende recensies.

  

In zijn programma’s maakte hij maar hoogstzelden gebruik van oude nummers. Daarom wordt het nu tijd de parels uit zijn omvangrijke oeuvre in een jubileumvoorstelling terug in het licht te halen. De fans zullen blij zijn liedjes als Neem Dit Kleine Hart Van Mij, Vuur En IJs, Kermis In Ravenstein, Lege Ochtendkroeg en vele andere weer in het theater te kunnen horen. En mensen die Alex Roeka niet kennen, kunnen de schade inhalen en zullen aangenaam verrast worden door de persoonlijke kracht van zijn repertoire.


EN TOEN INEENS laat in een wervelend programma de hele Alex Roeka zien, van verstild tot uitbundig, van gevoelig tot rauw, van absurd en duister tot glashelder en herkenbaar.


Roeka’s elfde programma belooft de glorieuze samenvatting te worden van een veelbewogen, gedreven en eigenzinnig zangersleven.


In november 2017 ontving Alex de Nederlandse Oeuvreprijs Kleinkunst en Cabaret.

 

Alex Roeka: zang en gitaar. Reyer Zwart: gitaren, piano, bas, samples en zang.

Jeroen Kleijn: drums en percussie.


Geweldig om deze prachtige liedjes uit de beginjaren weer een keer te horen en vooral te beleven. Voor de vroege fans die Alex Roeka vaak in Wadway hebben gezien een feest van herkenning en de vervulling van een grote wens.


www.alexroeka.nl


Toegangsprijs vrienden/cjp € 17,50  overigen € 20,00