SOCIAL MEDIA


Anuar

EERLIJK

Cabaret

zaterdag

29

februari  

Welkom Nieuws Programma Reserveren Cadeaubonnen Info Links Route
BESTELLEN

Anuar is een echte lefgozer. Iedereen heeft een beetje Anuar nodig in zijn of haar leven.


Na drie jaar niet op de planken te hebben gestaan met een solovoorstelling, is hij terug met alweer zijn zesde avondvullende solovoorstelling EERLIJK.


Hij heeft in de tussentijd zeker niet stil gezeten; hij is vader geworden, heeft twee succesvolle boeken geschreven en is enorm gegroeid!

Anuar heeft als eerste Nederlandse comedian de voorpagina van The New York Times gehaald én het prestigieuze Cameretten Festival gewonnen. Daarnaast heeft hij samen met Najib Amhali en Rayen Panday net een uitverkochte tour achter de rug genaamd Ramadan Conference. Als je hem eenmaal hebt gezien, kun je niet anders dan van hem houden.

  

In zijn nieuwe comedy show zal Anuar de samenleving op een humoristische manier een spiegel voorhouden en verbinding leggen tussen de mensen, want zoals Anuar zelf altijd zegt: ‘Met humor omarm ik de wereld’.


Pers en publiek over een avondje Anuar: “Spannende, ongepolijste en rauwe stand-up”, “Hij is een gretige grappenmaker”, “Hij laat de zaal ongegeneerd hard lachen”.  


In 2004 was hij de winnaar van Cameretten en wij hebben genoten van zijn eerste shows. Natuurlijk zijn wij heel benieuwd naar deze nieuwe show van Anuar.


www.gvproductions.nl