SOCIAL MEDIA


Elke Vierveijzer

LUCHT

vrijdag

6

maart  

Welkom Nieuws Programma Reserveren Cadeaubonnen Info Links Route
BESTELLEN

Na Om te janken zo mooi en Zonder Genade is het tijd voor LUCHT.
Een veelzijdig theaterconcert over aanpassing en ontsnapping. Over eindeloos doorgaan en stilvallen. Over het dichtgegespte harnas dat ons houvast geeft.
Wat haar kenmerkt? Met een geheel eigen stem gaat ze in LUCHT via muzikale verhalen en stijlen op zoek naar de waarheid. Soms met een poppy sound, soms met het klassieke theaterlied, dan weer met opzwepende donkere elektronica.

Eén ding is duidelijk, de liederen zijn stuk voor stuk kogels die u onmogelijk kunt ontwijken. Beloftes, gedachten, angsten, observaties en vragen. Aan wiens maatstaven wordt er nou precies voldaan? En wat als er één knoop van het keurslijf springt?

Rauw, eerlijk en kwetsbaar. Een theaterconcert dat nog lang na zal zinderen.

 

Uit de Theaterkrant:

Een prachtige stem, een aantal briljante hoogtepunten en bijtende noodzaak. Elke Vierveijzer laat in het liedprogramma Zonder Genade zien dat ze een grote toekomst tegemoet gaat.


Tekst en zang: Elke Vierveijzer. Muzikale ondersteuning: Michiel Wetzer. Regie: Jessica Borst.

Elke Vierveijzer. U kunt haar kennen van haar ode aan Maarten van Roozendaal. Van haar grote stem, haar bloedstollend mooie liedjes en schurende teksten. Of misschien kent u haar wel helemaal niet. Dat wordt dan eens tijd!


www.elkevierveijzer.nlTheaterconcert