SOCIAL MEDIA


Enge Buren

Vreemde Vogels

vrijdag

22

maart  

Welkom Nieuws Programma Reserveren Cadeaubonnen Info Links Route
BESTELLEN

Ze bestaan bijna vijfentwintig jaar, toch kent niet iedereen ze. En wat ze precies doen, is ook al lastig te definiëren. Is het muziek, is het cabaret, is het theater of is het absurdistisch entertainment? Wie zal het zeggen….? Als je ze eenmaal kent, kan je niet meer om ze heen en kom je er nooit meer vanaf. Eigenlijk zijn ze helemaal niet ‘Eng’ maar eerder sympathiek, waardoor je ze in een mum van tijd in je armen sluit.

Eén ding staat buiten kijf, Enge Buren staat garant voor een onvergetelijk avondje uit! (Het bespaart je een consult bij de psychiater!)


Vreemde Vogels is hun zevende show vol muziek, humor en cabaret. Een zoektocht naar vreemde vogels binnen de muziekindustrie, de showbizz, maar ook in het dagelijks leven! We zweven via eendagsvliegen en eigenaardige artiesten naar excentrieke entertainers en zonderlinge buren. In vogelvlucht langs rare snoeshanen en exotische paradijsvogels op zoek naar de vreemde eend in de bijt. Een merkwaardige mix tussen muzikale buitenbeentjes en theatrale hoogstandjes, aangevuld met dwaze dansjes en maffe acts.

Laat je meevoeren op deze bijzondere thermiek! Wees welkom in de wonderlijke wereld van ‘Vreemde Vogels’.


Muziek en tekst: Michiel Bos| Pyr Tilma | Henk van der Weijden.
Speladvies: Wannie de Wijn


Achter Enge Buren gaan drie multi-instrumentalisten schuil, die uitblinken in persiflages en karikaturen. Deze voorstelling is een traktatie voor uw zintuigen en een training voor de lachspieren. Stilzitten wordt lastig en u zult met volle teugen genieten!

www.engeburen.nl


Toegangsprijs vrienden/cjp € 17,50  overigen € 20,00


Muziektheater