SOCIAL MEDIA


Eric Vloeimans & Juan Pablo Dobal

Viento Zonda

Theaterconcert

zaterdag

15

december  

Welkom Nieuws Programma Reserveren Cadeaubonnen Info Links Route

Eric Vloeimans & Juan Pablo Dobal met Viento Zonda

theaterconcert


Deze twee rasmusici voeren u een avond lang mee op de warme wind uit het Zuiden, die in Argentinië de zwoele vooravond inluidt: de Viento Zonda.


'Ik maak muziek voor miljoenen, en die wil ik allemaal bereiken’, zegt trompettist Eric Vloeimans vaak. Hij is hard op weg om zijn droom waar te maken. Als één van de weinige jazzmusici is Vloeimans een echte publiekslieveling. Zijn uitzonderlijke muzikaliteit is daar net zozeer debet aan als zijn innemende (podium-)persoonlijkheid. Hij beoefent zeer verschillende muziekgenres dwars door elkaar, en heeft dan ook uiteenlopende bewonderaars als zijn ex-leerling Kyteman, Koning Willem-Alexander, Armin van Buuren en Matthijs van Nieuwkerk.


Eric Vloeimans is een improviserend trompettist en componist die de term ‘jazz’ voor zijn muziek te beperkend vindt. Een kleine selectie van de prijzen die Eric voor zijn werk heeft mogen ontvangen: vijf Edisons, de Boy Edgar Prijs, de Bird Award, de Elly Ameling Prijs, de Gouden Notenkraker. Hij heeft gespeeld voor de opening van het Rijksmuseum, alsmede op het Koningsconcert, en over de gehele wereld met zowel pop, jazz en wereld-muziek , kamermuziek ensembles, big bands en klassieke orkesten. Eric's speelplezier 'vloeit' over en zijn muziek raakt de mens in het publiek.


Juan Pablo Dobal is een Argentijnse pianist. Vanaf zijn negende begon hij met piano spelen. In 1989 kwam hij naar Amsterdam om in het toenmalige kwartet Viento del Sur te spelen. Hij heeft met vele grote namen in de klassieke muziekwereld samengewerkt. Sinds 2010 is hij de vaste pianist van het Karel Kraayenhof Tango Ensemble.


In de intieme Theaterkerk met haar prachtige akoestiek een avond om te koesteren en nooit te vergeten!


www.theaterbureaudemannen.nl


Toegangsprijs vriend/cjp € 17,50  overigen € 20,00UITVERKOCHT!!!