SOCIAL MEDIA


Esther Groenenberg & Band

Back to the garden

zaterdag

5

oktober  

Welkom Nieuws Programma Reserveren Cadeaubonnen Info Links Route
BESTELLEN

Na haar succesvolle ode aan Carole King duikt Esther Groenenberg opnieuw de zeventiger jaren in. In Back to the garden zingt ze het allermooiste repertoire van onder anderen Carly Simon, Janis Ian, Carole King, Joni Mitchell en Karen Carpenter. Liedjes uit de kleurrijke seventies, waarin de singer-songwriterscene opbloeide. Esther begeleidt zichzelf op piano en wordt bijgestaan door de onvolprezen ritmesectie van Her Majesty. Dankzij de formidabele zangstemmen van haar driekoppige droomband krijgen ook mannelijke iconen als James Taylor en Crosby, Stills & Nash een plek op de setlist. Een must voor iedereen die de seventies “mijn tijd” noemt, maar zeker ook voor de liefhebbers die daarvoor, net als  Esther, te laat geboren zijn.


Zang en piano: Esther Groenenberg. Gitaar en zang: Bas Schouten. Bas en zang: Dirk Schreuders. Drums en zang: Bauke Bakker


Met Esther Groenenberg en haar band gaan we ongetwijfeld geweldig genieten van de mooiste singer-songwriterliedjes uit de kleurrijke seventies.


www.esthergroenenberg.nl  


www.koperen-kees.com


Toegangsprijs vriend/CJP€ 19,50  Overigen € 21,50

Muziektheater