SOCIAL MEDIA


Golden Palace

WO-MAN

Toneel

zaterdag

8

december  

Welkom Nieuws Programma Reserveren Cadeaubonnen Info Links Route
BESTELLEN

In de nieuwe voorstelling WO-MAN leren de twee talentvolle poweractrices Dionne Verwey en Ritzah Statia de man in zichzelf te accepteren.


Ritzah Statia en Dionne Verwey hebben last van gender-stress. Ze weten niet hoe ze zich als vrouw moeten gedragen, want diep in hun binnenste sluimert een ontembare mannelijke kracht. Dat schept de nodige verwarring over rolpatronen. Want wie moet er nu de vuilniszakken buiten zetten? Wie is de jager en wie is de prooi?


In deze hilarische en ontroerende voorstelling gaan Dionne en Ritzah op zoek naar het evenwicht tussen mannelijkheid en vrouwelijkheid. En zij ontdekken een nieuwe versie van zichzelf. The best of both worlds? Dat blijkt anders uit te pakken.


Theatergroep Golden Palace is een meester in de analyse van het menselijk functioneren. ‘Golden Palace fileert menselijk gedrag op vlijmscherpe wijze, zeer humoristisch en met het oog van een uitstekend antropoloog’ schreef de Volkskrant al eens.


Spel: Ritzah Statia en Dionne Verwey. Concept en regie: Ingrid Kuijpers


Golden Palace heeft al eerder juweeltjes van voorstellingen laten zien. Deze voorstelling met twee geweldige jonge actrices past helemaal in de traditie van Theaterkerk Wadway.

Onbekend? Na deze avond blijft u nieuwsgierig naar volgende producties van deze talentvolle actrices!


www.goldenpalace.nl


Dionne Verwey genomineerd voor de Colombina.>>>