SOCIAL MEDIA


Henk Poort

Henk Poort en de Helden

vrijdag

25

oktober  

Welkom Nieuws Programma Reserveren Cadeaubonnen Info Links Route

Henk Poort hoort bij de beste zangers van Nederland. Althans, dat vindt de AVROTROS, die hem uitnodigde deel te nemen aan het gelijknamige TV-programma.


Bij De Beste Zangers zingen de artiesten songs buiten hun geijkte repertoire. Henk werd daarom gevraagd te bedenken wie zijn muzikale helden zijn. En dat gaf hem de inspiratie voor deze nieuwe solo.


Bovendien rees de vraag naar nieuwe verhalen en nieuwe songs na het succes van Ik ben mijn lied, waarin Henk Poort zich ook bewees als rasverteller. In Henk Poort en de Helden ontmoeten we zijn voorbeelden en inspiratiebronnen. Dat zijn de helden van het Jordaanlied (Willy Alberti en Johnny Jordaan), de helden van de opera (er klinkt zelfs een beroemd duet!) en de helden uit zijn persoonlijk leven (ver weg en heel dichtbij).
Tot zijn verbazing blijkt Henk ook voor anderen een “held” … Maar wil hij dat wel? Wat voor verantwoordelijkheid brengt dat met zich mee?

In Henk Poort en de Helden klinken de mooiste songs uit opera, musical en het Nederlands repertoire. Ze vormen samen een sterk persoonlijk verhaal.


Met: Henk Poort. Piano: Ed Boekee. Regie: Bart Oomen. Tekst: Koen van Dijk.


Niet eerder kon u genieten van een dergelijke voorstelling in de prachtige akoestiek van de Theaterkerk. Wij zijn heel benieuwd!


www.bostheaterproducties.nl


Muziektheater

UITVERKOCHT!!!