SOCIAL MEDIA


Joes

Bang Mannetje

Kindertheater 4+

woensdag

1

mei  

Welkom Nieuws Programma Reserveren Cadeaubonnen Info Links Route
BESTELLEN

Een vrolijke, interactieve voorstelling voor kleuters gebaseerd op het gelijknamige prentenboek van Mathilde Stein en Mies van Hout. In een intieme sfeer speelt en zingt Joes een dag uit het leven van Bang Mannetje.


Bang Mannetje is voor alles bang. Bang om de straat op te gaan in zijn lievelings bloemenbroek, bang om iets te zeggen als er iemand voordringt bij de bakker en bang voor spoken onder zijn bed.

De toverboom kan hem veranderen in een dapper mannetje, maar dan moet hij wel eerst de draak, de spin en de heks in het wilde woeste woud trotseren! Gaat het hem lukken om de toverboom te vinden?


Herkenbaar voor iedereen van klein tot groot, die weleens bang is...


Joes Boonen is  theatermaakster, presentatrice, actrice en zangeres. Op dit moment is Joes te zien met haar solovoorstellingen  Dikkie Dik en de taart en Ik zou wel een kindje lusten  in theaters in Nederland en België. Ook is ze te zien in de tv-serie van Dirk Scheele.  Naast het spelen van kindervoorstellingen presenteert Joes concerten en evenementen en is ze bezig met het schrijven van haar eerste kinderboek.


Zij heeft al eerder een volle zaal in Wadway een geweldige middag bezorgd en we zijn blij haar weer terug te zien met een nieuwe voorsteling.


 www.joesboonen.nl


Toegangsprijs € 7,50