SOCIAL MEDIA


Mathilde Santing

Renaissance

vrijdag

28

september  

Welkom Nieuws Programma Reserveren Cadeaubonnen Info Links Route

Mathilde wordt gedreven door een enorme hang naar muzikale kwaliteit, authenticiteit en onafhankelijkheid. Haar buitengewone stem en technische beheersing geven haar de onschuld van een wit meisje van zeventien maar het volume en de souplesse van een volwassen zwarte soul-zangeres. Mathilde Santing is al meer dan 35 jaar de beste zanger van Nederland.


Toch wil ze nog een keer helemaal opnieuw beginnen.


In 2017 onderging Mathilde een ‘performance-enhancing’-behandeling van Brainspotting-uitvinder David Grand. De behandeling was indrukwekkend en zeer ontroerend voor zowel Mathilde  als de toehoorders. Een paar dagen later stond ze alweer op het concertpodium en tot haar verbazing en vreugde was haar stem veel mooier geworden en haar creatieve durf nog groter. Het plezier, de zachtheid, de emotie krijgen sindsdien meer de ruimte. Mathilde voelt zich herboren en wil dat van de daken zingen.

 

Voor dit theaterconcert is dan ook maar één titel denkbaar: Renaissance. Mathilde klinkt voller, rijker en dieper dan ooit te tevoren, en toch ook alsof ze net uit het ei gekropen is. Niemand kan je in de palm van haar hand zó laten luisteren naar het verhaal van een liedje als zij.


Mathilde voelt zich thuis in Wadway en met de mooie akoestiek van de Theaterkerk gaan we voluit genieten van deze kanjer! Een geweldig begin van het nieuwe seizoen.


www.mathildesanting.com


Toegangsprijs vriend/cjp € 17,50 overigen € 20,00

Theaterconcert

UITVERKOCHT!!!