SOCIAL MEDIA


Oldenhermanns

Unsexed

Cabaret

zaterdag

16

februari  

Welkom Nieuws Programma Reserveren Cadeaubonnen Info Links Route
BESTELLEN

Oldenhermanns gaat in Unsexed op zoek naar de nooduitgang van de dagelijkse sleur. Lize van Olden en Anna Hermanns wensen zich een ander leven en sleuren je mee in de sex, drugs en rock-’n- roll van de indoorspeeltuin.


In een onnavolgbare reeks van scherpe, geestige, harde en ontroerende scènes laten ze de dilemma’s van de millennial zien. De twee rennen van zandbak naar darkroom, van hockey- naar nachtclub. Op stiletto’s, op de bakfiets, of kruipend over straat, maar altijd in stijl. De naakte waarheid. Maar dan wel in een designerjurkje.


Pijnlijk herkenbaar, confronterend, troostend en (bijna) altijd sexy. Een pleidooi voor het grootse en meeslepende bestaan van alledag.


Oldenhermanns won in 2014 als Oldenosborn met Lize Osborn het Cabaretfestival Cameretten. Ze hebben een geheel eigen stijl die omschreven kan worden als beeldend, absurd en met een grote fysieke overtuigingskracht.


‘Even grappig als schrijnend. Een heel eigen en veelbelovend nieuw dames duo’ (uit het juryrapport Cameretten).


Spel en concept: Lize Olden en Anna Hermanns. Regie: Titus Tiel Groenestede


Een gloednieuw duo. Ze leerden elkaar kennen op de acteursopleiding in Utrecht. Ze vonden elkaar in dezelfde nuchtere kijk op de wereld. En ja humor ook …….. Dit eerste programma van Oldenhermanns past in de traditie van Wadway.


www.oldenhermanns.com