SOCIAL MEDIA


Peter van Dijk

Otjes Vader

Kindervoorstelling 4+

woensdag

23

oktober  

Welkom Nieuws Programma Reserveren Cadeaubonnen Info Links Route
BESTELLEN

De kok Tos staat achter het fornuis in de keuken van Hotel de Koperwiek. Eindelijk kan hij doen waar hij goed in is: koken. Tos heeft een dochtertje, Otje. En Otje is naar school, eindelijk. Hoezo eindelijk? Dat zit zo: Tos was al eerder kok in dit hotel, maar omdat hij geen papieren had, werd hij ontslagen. Dat zal Otje niet gebeuren.


Terwijl Tos een lekkere fruitsalade maakt, vertelt hij  hoe hij en Otje na zijn ontslag de wijde wereld introkken. Overal werden ze weggejaagd, omdat Tos geen papieren had. Geen koksdiploma, geen paspoort, geen rijbewijs, geen kampeer- of parkeervergunning, niets. En zonder papieren begin je niks. Hoe Tos uiteindelijk dan toch de trotse bezitter is geworden van De Koperwiek, het hotel waaruit hij eerst was ontslagen? Dat is een heel verhaal.


Otjes Vader is een bewerking van het boek Otje van Annie M.G. Schmidt.


Peter van Dijk vertelt op meeslepende wijze verhalen, maakt muziek en theater om de fantasie van het jonge publiek te prikkelen. Al zingend neemt hij de kinderen mee naar een wereld waarin grenzen niet bestaan en alles mogelijk is.


www.sttprodukties.nl


Toegangsprijs € 7,50