SOCIAL MEDIA


Andermans Veren Live

Hoe goed wil je het hebben

zaterdag

28

september  

Cabaret / try -out

Welkom Nieuws Programma Reserveren Cadeaubonnen Info Links Route
BESTELLEN

Andermans Veren Live! viert dit seizoen haar tienjarig bestaan!


In de jubileumvoorstelling Hoe goed wil je het hebben? doen ze dit volgens hun succesvolle formule. Vakmanschap en muzikaliteit, frisse arrangementen, schitterende duetten en schier onmogelijke a capella partijen.


Het gaat beter dan ooit in Nederland. De rijkdom heeft zich met ongekende afmetingen tot in de vezels van onze samenleving genesteld. En dat alles is natuurlijk te danken aan… het cabaret!! Want hielden de kleinkunstenaars ons niet wakker wanneer de regeringsleiders ons in een welverdiende slaap trachtten te sussen? Gingen zij niet voorop in de strijd voor gelijke rechten voor mensch en dier? Spraken zij niet onbaatzuchtig doch met scherpe tong over zaken die hen na aan het hart lagen?

Waarom gaat het niet goed in Venezuela? Noord-Korea? Noorwegen? Precies! Omdat daar geen cabaret is! En al helemaal geen Andermans Veren Live!

Soms geslepen, maar vaak humorvol laten zij de rijkdom zien van het Nederlandse Cabaretlied. En wat een weelde!


Andermans Veren Live! bestaat uit Mirthe Bron, Kirsten Berkx, Matthias Valk, Bas Marée en Johan Hoogeboom. Samenstelling: Kick van der Veer


De pers is over het algemeen unaniem in de beoordeling over de voorstellingen van Andermans Veren Live! “Gevarieerd, fris, exact in toonzetting, slim bedacht in de opbouw, sterk uitgevoerd en verschrikkelijk komisch”.


Met deze heerlijke opening gaan we weer beginnen aan een prachtig seizoen in Theaterkerk Wadway.


www.andermansverenlive.nl