Muziektheater

vrijdag

8

oktober

Boris van der Ham

OPSTAAN!

We staan op uit de donkere tijd die achter ons ligt. Juist nu hebben we weer behoefte aan mooie liedjes. Die krijgt u rijkelijk voorgezet in het muziekprogramma OPSTAAN!. Uw gastheer en zanger is Boris van der Ham. Vorig jaar, midden in de corona-lockdown, kwam hij met een verrassend nieuw album met oude en nieuwe liedjes, waar veel aandacht voor was op radio, tv en in de krant. In dit programma neemt hij u mee langs een optimistisch verhaal dat ons weer helpt om op te staan. Samen met een aantal gastzangers, acteurs en muzikanten komt hij met een aantal prachtige tijdloze nummers uit het rijke repertoire van onder meer Wim Sonneveld, Toon Hermans en Jules de Corte. Ook hoort u nieuwe nummers die het hart verwarmen en energie geven. Daarnaast zal de voorstelling worden opgenomen voor een volgend live-album dat in 2022 uit zal komen. Het belooft dus een zeer bijzondere avond te worden. Een unieke belevenis.

Boris van der Ham studeerde in 1998 af aan de Toneelacademie Maastricht. Daarna speelde hij bij diverse toneelgroepen, was een tijdlang volksvertegenwoordiger, om daarna zijn oude vak weer op te pakken. Hij was onder meer te zien in Ciske de Rat – De musical, tv-series Flikken Maastricht, het slotseizoen van Smeris en de muziekproductie 1984. In 2020 kwam zijn album Niemand dan wij uit, waarvan de nummers al een miljoen keer op Youtube zijn bekeken.

Hoe veelzijdig kan iemand zijn. Terug naar het begin van een afwisselende loopbaan. Het klinkt in ieder geval goed en we zijn uiteraard heel nieuwsgierig.

Social media e.d. via

https://linktr.ee/Borisvanderham