Cabaret

zaterdag

19

februari

Camaretten

Finalisten 2021

De finalisten trekken langs theaters, poppodia en bibliotheekzalen om hun prijswinnende show aan jou te laten zien. Ongemakkelijke sketches, herkenbare typetjes en hilarische grappen: tijdens de finalistentour komt van alles voorbij. Alsof je op een toverbal sabbelt. Tijdens deze avonden maken de artiesten van de toekomst vlieguren op het podium. En jij kunt voortaan zeggen: ‘Ik heb die komieken gezien voordat ze stadions uitverkochten’.

De strijd om de winst van het Camerettenfestival 2021 is gestreden! Na de selecties, workshops, try-outs, de halve finale en de finale is het nu tijd voor de finalistentournee. De drie aanstormende cabarettalenten staan de popelen.

Deze cabaretiers wonnen Cameretten en hebben het pad geplaveid voor de volgende generatie aanstormende talenten: Brigitte Kaandorp, NUHR (Niet Uit Het Raam), Plien en Bianca, Theo Maassen, Eric van Sauers, Marc-Marie Huijbregts, Klaasen & Sandifort, Ronald Goedemondt, Daniel Arends, Patrick Laureij, Janneke de Bijl en vele anderen.

Zoals de laatste jaren gebruikelijk kunt u ook dit seizoen tijdens vier avonden weer kennismaken met nieuw cabaret- en kleinkunsttalent. De finalisten van Cameretten 2021 bijten het spits af.

www.cameretten.nl