Kindervoorstelling

woensdag

20

oktober

Hilde Rogge

Annabel Snottebel

Annabel wordt door iedereen bemind. Ze is koddig en altijd welgezind. Maar plots wordt ze een ander kind.
De ramen kletteren, de deuren roffelen en de kroonluchters donderen op de grond !
Waar is dat bekoorlijke meisje? Mist ze een speelkameraad? Wil ze een lied?
Of heeft ze een wezenlijk verdriet dat niemand ziet?

Een verhaal geïnspireerd op Prinsesje Annabel van Annie M.G.Schmidt. Een verhaal vol geestig- en droefgeestigheid. Een verhaal over de worsteling van worden wie we zijn, over identiteit maar ook over verwachtingen die worden gekoesterd.
En hoe we er ons naar gedragen. En over voelen… vooral over voelen.

Hilde Rogge is een verhalenvertelster pur sang. Een topper, die je moeiteloos meeneemt naar godvergeten oorden en ondergestofte werven. Een speelvogel die reist door het leven en geprikkeld raakt door verhalen, schone en sombere, zinnige en zotte.

Met een grote naturel en dartele dynamiek kruipt ze in de huid van personages.

Johan Derycke is een prettig gestoorde percussionist, een klasse klarinettist, puike pianist en accordeonist van kwalitatief kaliber. Als driewerf muzikant, acteur en componist floreerde hij o.a. bij KVS, Vlaamse Opera, Filharmonisch orkest van Vlaanderen en andere culturele tempels.

Momenteel is hij docent Klank en Muziek aan de Hogeschool Gent. Samen ontmoeten ze elkaar in Annabel Snottebel, waar woord, muziek en spielerei samensmelten tot een scherpzinnig staaltje schoonheid.

In het kader van de kinderboekenweek deze heerlijke voorstelling voor iedereen vanaf 4 jaar door twee gelauwerde theatermakers uit Vlaanderen.

www.verteltheater.nl