Theaterconcert

zaterdag

18

december

Luna Zegers

De Cádiz de Cuba, con amor

De Cádiz a Cuba, con amor is het nieuwe programma van zangeres en componiste Luna Zegers. Een bruisende muziekvoorstelling die het publiek meeneemt langs Spaanse en Cubaanse muziek van 1900 tot in de 21e eeuw. Een prachtige mix van vele soorten en stijlen: van vurige flamenco naar punto cubano, via rumba naar swingende salsa.

Luna Zegers brengt dit, met gepassioneerde muziek doorspekte, verhaal met veel liefde en grote muzikale kundigheid, mede door haar indrukwekkende kennis van de Spaanse en Cubaanse muziek. Luna’s begeleidende musici komen uit Spanje en Latijns-Amerika.

De Cádiz a Cuba, con amor is afwisselend uitbundig en ingetogen. Er vloeien tranen, maar er wordt zeker ook gedanst door de krachtige hoofdpersoon, die langzaam haar weg in het leven vindt. Thema’s als identiteit, cultuur en migratie spelen als vanzelfsprekend een rol in deze boeiende muzikale vertelling.

De pers over Entre Dos Mundos, Lina’s vorige programma:

‘De vurige Spaanse flamenco-muziek en combinatie met Luna’s overweldigende zang biedt een voorstelling die bijzonder is in zijn soort.’ (Trouw)

‘In haar composities en uitvoering is Luna Zegers zeer overtuigend. Prachtige muziek en een aangrijpend levensverhaal.’ (Ugenda Magazine)

Een mooie warme avond in de donkere wintermaanden en een geweldige afsluiting van de eerste helft van het seizoen.

www.lunazegers.com