SOCIAL MEDIA

Theatermenu In partycentrum De Vriendschap kunt u voorafgaand aan de voorstelling genieten van een 2 gangen theatermenu voor € 17,50.  U kunt reserveren tot uiterlijk 2 dagen vooraf bij De Vriendschap  Tel: 0229-571447. Tot ziens in Theaterkerk Wadway! PROGRAMMA 2017 - 2018

Theaterkerk Wadway presenteert vol trots het programma voor het seizoen 2017/2018. Rode draad in het komende seizoen zijn de jubileumprogramma’s van artiesten die al jarenlang een graag geziene gast zijn in Theaterkerk Wadway.

Zoals gebruikelijk zal een groot deel van het programma worden gevuld uit het rijke kleinkunstaanbod. U ziet oude bekenden terug met (soms een late try-out van) hun nieuwe programma en traditiegetrouw een groot aantal “nieuwe” gezichten waar we u graag mee verrassen.

Ook dit seizoen weer de  finalisten van de drie grote cabaretfestivals. Behalve het Amsterdams Kleinkunst Festival (6 halve finalisten) de finaletournee van het VARA Leids Cabaret Festival en Cameretten. Wilt u de start van de talenten van de toekomst niet missen? Een passe-partout voor de vier avonden is mogelijk. U hoeft dan niet in de rij te staan. Voor de liefhebbers van muziek zijn er bijzondere avonden van hoogstaand niveau. Uiteraard kunt u ook genieten van een aantal prachtige kinder- en familievoorstellingen.

Het is een feestelijk programma voor jong en oud en in het bijzonder voor de nieuwsgierige bezoekers van Wadway.

Nieuwsbrief

Er zal regelmatig een nieuwsbrief uitkomen. U kunt zich hiervoor inschrijven via de website.


Toneel

Voor de liefhebbers van bijzonder toneel hebben we weer een paar prachtige voorstellingen in het programma. Natuurlijk ontbreekt Het Volk niet. Indien er belangstelling is voor een nagesprek horen we dat graag van u. We kunnen in overleg met de makers en artiesten kijken of dit mogelijk is.

Ook indien er belangstelling is voor een workshop in combinatie met een voorstelling willen we dat graag weten. We zullen kijken of dit georganiseerd kan worden.


Matinee op zondagmiddag

Ook dit seizoen weer twee bijzondere matinees op de zondagmiddag. We denken dat we hiermee in een behoefte voorzien.


Kindervoorstellingen

In de planning staan een aantal workshops voor de scholen in de omgeving en zoals gewoonlijk ook een aantal prachtige kindervoorstellingen in Theaterkerk Wadway, sommige gecombineerd met een feestelijke pannenkoek in De Vriendschap. We hebben de prijs laag kunnen houden en zien u graag met de hele familie.


CKV

In principe zijn alle voorstellingen, afhankelijk van het gekozen profiel, geschikt voor CKV’ers en zij krijgen CJP korting. Desgewenst kan extra informatie over de voorstellingen worden toegezonden aan de CKV-coördinatoren. Aangezien wij niet over pin-apparatuur beschikken kan helaas niet met de CKV-pas betaald worden. Groepen van meer dan 10 personen uitsluitend in overleg.


Toegangsprijzen

De toegangsprijzen blijven gelijk. Een toeslag voor de invoering van het nieuwe reserveringsysteem en kaartverkoop is niet nodig. Bij een aantal voorstellingen zal een afwijkende toegangsprijs gevraagd worden. Dit is vermeld bij de betreffende voorstelling. De prijzen voor de kinder- en familievoorstellingen zijn gelijk gebleven.


Cadeaubonnen

Wilt u iemand echt verwennen met een theatervoorstelling in de bijzondere Theaterkerk Wadway, dan hebben wij een mooi voorstel. Geef een of meerdere cadeaubonnen voor een theatervoorstelling! Kijk voor de procedure op onze website


www.theaterkerkwadway.nl

Aanvangstijden

Avondvoorstellingen:   20:30 uur.

Matinee, kinder- en familievoorstellingen: 14:30 uur.


Welkom Nieuws Programma Reserveren Cadeaubonnen Info Links Route
DIRECT KAARTEN  BESTELLEN