SOCIAL MEDIA

Theatermenu In partycentrum De Vriendschap kunt u voorafgaand aan de voorstelling genieten van een 2 gangen theatermenu U kunt reserveren tot uiterlijk 2 dagen vooraf bij De Vriendschap  Tel: 0229-571447. Tot ziens in Theaterkerk Wadway! PROGRAMMA 2019 - 2020 DIRECT KAARTEN  BESTELLEN

Theaterkerk Wadway presenteert

vol trots het programma voor het seizoen 2019/2020.

Zoals gebruikelijk weer een gevarieerd aanbod uit het rijke theateraanbod. Youp, Freek, Jochem Myer, Brigitte Kaandorp, Het Volk, Helmert Woudenberg. Nu bij iedereen bekend gingen zij veel aanstormende theatermakers voor in Theaterkerk Wadway. U ziet oude bekenden terug met (soms een late try-out van) hun nieuwe programma en traditiegetrouw een groot aantal “nieuwe” gezichten waar we u graag mee verrassen. Ook dit seizoen weer de finalisten van de drie grote cabaretfestivals. Behalve het Amsterdams Kleinkunst Festival (6 halve finalisten) de finaletournee van het BNNVARA Leids Cabaret Festival en Cameretten. Wilt u de start van de talenten van de toekomst niet missen? Aarzel niet, u hoeft nu nog niet in de rij te staan.

Voor de liefhebbers van muziek zijn er bijzondere avonden van hoogstaand niveau. Uiteraard kunt u ook genieten van een aantal prachtige kinder- en familievoorstellingen. Het is een feestelijk programma voor jong en oud en in het bijzonder voor de nieuwsgierige bezoekers van Wadway.


Nieuwsbrief

Wilt u een nieuwsbrief ontvangen? U kunt dit aangeven bij het eenmalig aanmaken van een account voor het reserveren van voorstellingen via de website.


Toneel in Theaterkerk Wadway

Voor de liefhebbers van toneel hebben we dit seizoen een prachtig aanbod met gelouterde theatermakers. Met Helmert Woudenberg en Julika Marijn twee bijzondere voorstellingen waarin de Tweede Wereldoorlog en vijfenzeventig jaar na de bevrijding centraal staan.


Matinee op zondagmiddag

Dit seizoen drie bijzondere matinees op de zondagmiddag.


Kindervoorstellingen in Theaterkerk Wadway

Zoals gewoonlijk een aantal prachtige  kindervoorstellingen in Theaterkerk Wadway. We hebben de prijs laag kunnen houden en zien u graag met de hele familie.


Theatermenu

Voorafgaand aan de voorstelling is het mogelijk te genieten van een theatermenu in De Vriendschap. Reserveren kan via 0229-574719.


Toegangsprijzen

Door de BTW verhoging en gestegen theaterkosten is een kleine verhoging van de vaste toegangsprijzen noodzakelijk.

Bij een aantal voorstellingen zal een afwijkende toegangsprijs gevraagd worden. Dit is vermeld bij de betreffende voorstelling. De prijzen voor de kindervoorstellingen zijn gelijk gebleven.


Cadeaubonnen

Wilt u iemand echt verwennen met een theatervoorstelling in de bijzondere Theaterkerk Wadway, dan hebben wij een mooi voorstel. Geef een of meerdere cadeaubonnen voor een theatervoorstelling! Kijk voor de procedure op onze website www.theaterkerkwadway.nl


Aanvangstijden

Avondvoorstellingen: 20.30 uur.

Matinee, kinder- en familievoorstellingen: 14.30 uur.

Welkom Nieuws Programma Reserveren Cadeaubonnen Info Links Route