Muziektheater

dinsdag

29

juni

Simone Kleinsma

VERDER

Simone Kleinsma is vanaf het najaar 2021 terug in de theaters met haar nieuwe theatervoorstelling VERDER.

 

Ze vertelt hierin haar persoonlijke verhaal over de afgelopen jaren, waarin ze heeft moeten ontdekken hoe het is om alleen verder te gaan. Om een nieuwe begin te maken zul je eerst moeten opruimen, je moet durven weggooien, zodat je iets kan overhouden wat het begin kan zijn van iets nieuws. Simone neemt je mee in haar verhaal waarbij uiteraard muziek een grote rol speelt. Met zowel bestaand als speciaal voor haar nieuw geschreven repertoire.

 

Na eerder succesvolle shows als Songs From The Heart, Simone’s Songbook en Simone! ontwikkelt zij haar nieuwe theatervoorstelling VERDER samen met Ruut Weissman (o.a. Hij Gelooft in Mij) die de regie op zich neemt en schrijver Frank Houtappels (o.a. Gooische Vrouwen, Het Schaep met de 5 Pooten).

 

Deze periode wordt gebruikt om een en ander uit te proberen in een zogenaamde “leesvoorstelling”. Op het verzoek ook in Theaterkerk Wadway te spelen hebben wij graag gehoor gegeven. Het blijft niet alleen bij lezen en vertellen. Er komen ook een pianist en percussionist mee. Genieten dus van deze vakvrouw pur sang.

 

Omdat wij nog steeds gebonden zijn aan 1,5 meter zijn er slechts 25 kaarten beschikbaar. Vanaf maandag 21 juni a.s. 20.00 uur kunt u maximaal 2 kaarten via onze website reserveren.

De toegangsprijzen zijn vriend/cjp € 17,00 overigen € 19.00 p.p.