SOCIAL MEDIA


The Bluebettes

Best of the Sixties

vrijdag

26

april  

Welkom Nieuws Programma Reserveren Cadeaubonnen Info Links Route

Hoewel de leden van The Bluebettes allen kinderen zijn van de jaren zeventig en tachtig, delen ze een voorliefde voor de muziek uit de SIXTIES.


In hun nieuwe theaterprogramma Best of the Sixties spelen en zingen de vijf goedlachse muzikantes hun favoriete sixties-songs en die van het publiek. Ze nemen de luisteraar mee op een trip down memory lane dwarsdoor de verschillende muziekstijlen uit die periode: van hartverscheurende countryliedjes tot swingende sixties-soul van een van de vele meidengroepen uit die tijd (The Supremes, The Ronettes e.a.).


The Bluebettes, die elke zaal in weten te pakken met hun ijzersterke samenzang en de ontspannen interactie met het publiek, hebben met Best of the Sixties opnieuw een show vol humor, muzikaliteit en herkenbaarheid te pakken. Zing en swing mee met deze puike, van sixties doordrenkte show en verlaat gegarandeerd opgewekt de zaal!


The Bluebettes zijn vijf topmeiden die met een enorme dosis energie een geweldige show neerzetten. En daar waar de zangeressen in de jaren zestig keurig netjes opgesteld voor de begeleidingsband hun dans-pasjes uitvoerden, pakken The Bluebettes het helemaal anders aan; zij klimmen zèlf achter de drums, de basgitaar, de gitaar en toetsen.


The Bluebettes zijn een absoluut feest om naar te kijken en te luisteren! Met deze denderende avond sluiten we een mooi theaterseizoen af aan het begin van een feestelijk weekend.


www.thebluebettes.com


Toegangsprijs vrienden/cjp € 17,50  overigen € 20,00


Muziektheater

UITVERKOCHT!!!