Theaterkerk Wadway bestaat uit een goed geoutilleerde ruimte, die verdeeld is in een foyer en een theaterzaal.

Het theater heeft ca. 100 zitplaatsen.

Welke voornameljk bestaan uit de voormalige kerkbanken welke tribunegewijs staan opgesteld en bieden een goed zicht op het speelvlak.
Het speelvlak is maximaal 6,8m x 6,6m. Uniek is dat de speelruimte bestaat uit de originele kerkvloer die is opgebouwd uit grafstenen. Vloer is derhalve niet vlak dus minder geschikt voor bijvoorbeeld dansvoorstellingen Er zijn in ruime mate theaterspots beschikbaar voor de verlichting van het speelvlak. Daarnaast is een professionele geluidsinstallatie beschikbaar. Alle techniek kan geregeld worden vanuit een technische controleruimte boven in de zaal die zicht biedt op het speelvlak. Een piano is beschikbaar. Het gebouw is centraal verwarmd en ook mensen met een beperking kunnen in het theater ontvangen worden.  Een kleine dansvloer is aanwezig.  Naast theaterproducties is Theaterkerk Wadway ook beschikbaar voor het houden van lezingen, tentoonstellingen, repetities, symposia en trainingen. Voor de verhuur van Theaterkerk Wadway gelden verschillende tarieven, afhankelijk van het gebruik en benodigde voorzieningen.

Naast de diverse voorstellingen is de Theaterkerk ook geschikt voor het houden van lezingen, tentoonstellingen, repetities, symposia en trainingen. Sinds 2003 is het tevens een officiële trouwlocatie!

Naast alle bovenstaande huuropties kunnen wij ook ruimte bieden voor het houden van rouw- en herdenkingsdiensten.

Verhuur uitsluitend voor een dag of dagdeel (gehele middag, gehele avond)

Informatie over de verhuur is alleen te verkrijgen via de coördinator verhuur van Theaterkerk Wadway:

Informatie verhuur: Gerard Pepping  0226-752917.
Of mail naar: info@theaterkerkwadway.nl