Reserveren

Voorwaarden kaartverkoop en reserveren

Kaarten voor voorstellingen in de Theaterkerk Wadway kunnen op verschillende manieren worden gereserveerd:

Bij kaartverkoop via de website maakt u eenmalig een account aan en u betaalt direct via Ideal, waarna u de e-tickets in uw mailbox ontvangt. Dit e-ticket is uw toegang tot de voorstelling. U kunt voor meerdere voorstellingen tegelijk reserveren met een maximum van 10 kaarten per voorstelling. Wilt u meer dan 10 kaarten reserveren voor een bepaalde voorstelling, zie: Reserveren voor groepen. Als u meerdere tickets bestelt ontvangt u per reservering een ticket die geldig is voor één persoon. De tickets hebben allemaal een uniek nummer.

Telefonische reservering.

Telefonisch reserveren via de bekende 24-uurs reserveringslijn 0638064015 blijft vooralsnog mogelijk vanaf één maand voor de betreffende voorstelling.

Bij telefonische reservering kunt u het ticket vóór de voorstelling afhalen en contant betalen. Reserveert u telefonisch en maakt u geen gebruik van deze reservering laat het dan zo snel mogelijk weten.

Heeft u problemen of vragen over deze regeling en beperking laat het ons weten. In overleg kunnen we met u bekijken wat mogelijk is.

Vouchers

Een aantal van de voorstellingen die wij moesten annuleren zijn verplaatst naar het nieuwe seizoen. De tickets hiervoor kunt u omruilen voor de nieuwe datum. Een aantal bezoekers heeft al aangegeven hiervan gebruik te willen maken. Ook de tickets voor niet verplaatste voorstellingen kunt u omruilen.

Telefonische reserveringen voor verplaatste voorstellingen komen te vervallen. Hiervoor moet u opnieuw een reservering doen.

Reserveren voor groepen

Wilt u meer dan 10 kaarten reserveren voor dezelfde voorstelling? Neem hiervoor contact met ons op via de reserveringslijn:  0638064015

Voor de periode van september t/m december geldt een maximum van 4 kaarten voor dezelfde voorstelling.

Voorwaarden

  • Een reservering is onherroepelijk wanneer de kaarten betaald zijn. Restitutie van het aankoopbedrag is niet mogelijk.
  • Toegang na aanvang voorstelling is niet mogelijk.
  • Gereserveerde kaarten die reeds betaald zijn kunnen, op basis van beschikbaarheid, tot één week voor de voorstelling worden omgeruild voor kaarten voor een andere voorstelling in het lopende theaterseizoen. In voorkomende gevallen kan een bijbetaling worden gevraagd. 
  • Bij annulering van een voorstelling door Theaterkerk Wadway ontvangt u het aankoopbedrag retour.
  • Theaterkerk Wadway behoudt  zich het recht voor om acties te houden. Aanbiedingen of kortingen gelden niet voor reeds gekochte en gereserveerde kaarten.

Bij het reserveren via de website kunt u kiezen uit verschillende mogelijkheden en toegangsprijzen. Vriendelijk verzoek de juiste categorie te kiezen, controle hierop is mogelijk.

> Toegangsprijzen*

Toneel, cabaret, muziek, matinee

>>> € 19,-

Vriend van Wadway / CJP / CKV

>>> € 17,-

Kinder- en familievoorstelling

>>> € 10,-

*Afwijkende prijzen staan vermeld bij de betreffende voorstelling.

Aanvangstijden*

Avondvoorstellingen

>>>20:30 uur

Matinee, kinder- en familievoorstellingen

>>>14:30 uur

*Afwijkende aanvangstijden staan vermeld bij de betreffende voorstelling.