Rabo Clubsupport 2020 heeft een mooie bijdrage opgeleverd voor de Stichting Wadway. Hartelijk dank aan de Rabobank en iedereen die op ons een stem heeft uitgebracht.

PROGRAMMA 2020 – 2021

Theaterkerk Wadway presenteertvol trots het programma voor het seizoen 2020/2021

Zoals gebruikelijk weer een gevarieerd aanbod uit het rijke theateraanbod. Youp, Freek, Jochem Myer, Brigitte Kaandorp, Het Volk, Helmert Woudenberg. Nu bij iedereen bekend gingen zij veel aanstormende theatermakers voor in Theaterkerk Wadway. U ziet oude bekenden terug met (soms een late try-out van) hun nieuwe programma en traditiegetrouw een groot aantal “nieuwe” gezichten waar we u graag mee verrassen. Ook dit seizoen weer de finalisten van grote cabaretfestivals. Behalve het Amsterdams Kleinkunst Festival (6 halve finalisten) de finaletournee van het BNNVARA Leids Cabaret Festival. Wilt u de start van de talenten van de toekomst niet missen? Aarzel niet, u hoeft nu nog niet in de rij te staan.

Voor de liefhebbers van muziek zijn er bijzondere avonden van hoogstaand niveau. Uiteraard kunt u ook genieten van een aantal prachtige kinder- en familievoorstellingen. Het is een feestelijk programma voor jong en ouder en in het bijzonder voor de nieuwsgierige bezoekers van Wadway.

Nieuwsbrief

Regelmatig komt er een nieuwsbrief uit met daarin de meest actuele informatie over het programma-aanbod. Via uw account voor het reserveren van voorstellingen kunt u aangeven of u deze wilt ontvangen.

Toneel in Theaterkerk Wadway

Voor de liefhebbers van toneel hebben we dit seizoen een prachtig aanbod met gelouterde theatermakers en verrassende voorstellingen van jonge theatermakers. Met Helmert Woudenberg en Julika Marijn twee bijzondere voorstellingen waarin de Tweede Wereldoorlog en vijfenzeventig jaar na de bevrijding centraal staan.

Matinee op zondagmiddag

Dit seizoen vier bijzondere matinees op de zondagmiddag.

Kindervoorstellingen in Theaterkerk Wadway

Zoals gewoonlijk een aantal prachtige kindervoorstellingen in Theaterkerk Wadway. We hebben de prijs laag kunnen houden en zien u graag met de hele familie.

Cadeaubonnen

Wilt u iemand echt verwennen. Geef eens een avondje uit cadeau! Met de Wadway cadeaubon bezorgt u iemand een unieke avond. Op de website leest u hoe u deze kunt bestellen.

www.theaterkerkwadway.nl

 

 Toegangsprijzen*

Toneel, cabaret, muziek, matinee

Vriend van Wadway / CJP / CKV

Kinder- en familievoorstelling

*Afwijkende prijzen staan vermeld bij de betreffende voorstelling.

Aanvangstijden*

Avondvoorstellingen

Matinee, kinder- en familievoorstellingen

*Afwijkende aanvangstijden staan vermeld bij de betreffende voorstelling.

 

€ 19,00

€ 17,00

€   7,50

 

 

20.30 uur

15.00 uur