Download hier het nieuwe programmaboekje!!!

Theaterkerk Wadway presenteert

vol trots het programma voor het seizoen 2021/2022. Een groot aantal geannuleerde voorstellingen uit het vorige seizoen ziet u terug in dit overzicht. Toch is het gelukt, zoals u dat van ons gewend bent, een gevarieerd programma uit het rijke theateraanbod samen te stellen. Gevestigde namen, aanstormend talent, een intiem theaterconcert, een meeslepende kindervoorstelling, baanbrekend cabaret of indrukwekkend toneel?

Traditiegetrouw ook avondvullende debuutprogramma’s van recente festivalwinnaars.

In het Nationaal Theaterweekend doen wij uiteraard weer mee. In 2022 zelfs met twee voorstellingen. Laat u verrassen!

Theaterkerk Wadway heeft voor elk wat wils. Dat wordt genieten voor jong en oud en zeker voor de nieuwsgierige bezoeker.

Covid19

Voorlopig gaan we bij het reserveren voor de voorstellingen nog uit van de anderhalve meter maatregel. Hierdoor kunnen wij maximaal 25 bezoekers toelaten in de Theaterkerk en is het reserveren van kaarten beperkt tot dit aantal. Zodra het mogelijk is zullen we deze blokkade opheffen.

Reserveren is mogelijk voor alle voorstellingen van september t/m december. Omdat nog onzeker is hoe het virus zich gaat ontwikkelen is reserveren voor de voorstellingen vanaf januari nog niet mogelijk.

Het actuele nieuws en de maatregelen met betrekking tot het protocol anderhalve meter kunt u raadplegen op de website.

Vouchers

Een aantal van de voorstellingen die wij moesten annuleren zijn verplaatst naar het nieuwe seizoen. De tickets hiervoor kunt u omruilen voor de nieuwe datum. Een aantal bezoekers heeft al aangegeven hiervan gebruik te willen maken. Ook de tickets voor niet verplaatste voorstellingen kunt u omruilen.

Omdat het belangrijk is nauwkeurig te weten hoeveel bezoekers wij kunnen verwachten bij een voorstelling komen de oude tickets te vervallen. U krijgt na opgave nieuwe tickets met de juiste datum en voorstelling toegestuurd. U kunt uw opgave doen op reserveren@theaterkerkwadway.nl

Reeds geplaatste telefonische reserveringen voor verplaatste voorstellingen komen te vervallen. Hiervoor moet u opnieuw een reservering doen.

Nieuwsbrief

Regelmatig komt er een nieuwsbrief uit met daarin de meest actuele gegevens over het programma-aanbod. Via uw account voor het reserveren van voorstellingen kunt u aangeven of u deze wilt ontvangen.

Cadeaubon

Wilt u iemand verwennen? Geef eens een avondje uit cadeau!

Met de Wadway cadeaubon bezorgt u iemand een unieke avond.

Op de website leest u hoe u deze kunt bestellen.

Toegangsprijzen*

Toneel, cabaret, muziek, matinee

Vriend van Wadway / CJP / CKV

Kinder- en familievoorstelling

*Afwijkende prijzen staan vermeld bij de betreffende voorstelling.

Aanvangstijden*

Avondvoorstellingen

Matinee, kinder- en familievoorstellingen

*Afwijkende aanvangstijden staan vermeld bij de betreffende voorstelling.

 

€ 19,00

€ 17,00

€   7,50

 

 

20.30 uur

14.30 uur