Cabaret

vrijdag

31

maart

Amsterdams Kleinkunst Festival

Halve Finalisten Tournee

Na drie spannende voorrondes presenteert het Amsterdams Kleinkunst Festival de zes halvefinalisten van de AKF Sonneveldprijs 2023.

De cabaret- en kleinkunsttalenten bereiden zich voor op de finales in de Kleine Komedie.

In deze tournee polijsten en perfectioneren zij hun theaterprogramma. Ze werken met een spraakmakende regisseur uit de theaterwereld, volgen het Keep an Eye Masterclasses programma en toeren door het land om zich voor een breed publiek te presenteren. Ontdek de nieuwe talenten in de AKF Halvefinalistentournee van het Amsterdams Kleinkunst Festival.

Over het Amsterdams Kleinkunst Festival:

– Het Amsterdams Kleinkunst Festival; Groot in kleinkunst!

– Het Amsterdams Kleinkunst Festival biedt kleinkunst- en cabarettalenten een intensief ontwikkelingstraject binnen de Nederlandse theaterwereld.

– Het AKF richt zich op de kleinkunst in de breedste zin van het woord. Er is ruimte voor cabaret, muziektheater, poëzie, spoken word en het Nederlandstalige theaterlied.

– Dat het festival een succesvolle kweekvijver is bewijzen de volgende namen. Onder meer Claudia de Breij, Van der Laan & Woe, Lonneke Dort, Yentl en de Boer, Stefano Keizers, Daniëlle Schel, Glodi Lugungu en Rosa da Silva waren finalist tijdens eerdere edities.

Kom naar de Theaterkerk om te kijken naar de cabarettalenten van de toekomst!

www.akf.nl

Bent u liefhebber van cabaret en ziet u graag jong talent? Maak dan gebruik van ons Cabaret Passe-Partout om met korting naar de voorstellingen van Amsterdams Kleinkunst Festival en Cameretten. U bezoekt dan alle drie de voorstellingen voor maar €48,-. 

Klik op de link om uw kaarten te reserveren:

https://tickets.theaterkerkwadway.nl/package/