Voorwoord

Beste Theaterliefhebbers,

Vol trots presenteren wij u het programma voor theaterseizoen 2024/2025. Ook dit jaar zijn wij weer op zoek gegaan naar een mooie samenstelling van verschillende voorstellingen. Voor jong en oud is er genoeg te bezoeken het komende seizoen.

We openen het seizoen met Mylou Frencken. Speciaal voorafgaand aan deze voorstelling interviewt Frénk van der Linden, partner van Mylou, onze eigen Burgemeester van den Hengel over liefde. Dat belooft een speciale opening van het seizoen te worden. Verder kunt u in het komende seizoen komen kijken naar onder andere Sjaak Bral, Marlon Kicken, Fieke Opdam, Tim Knol en nog vele anderen.

Voor het eerst doet Theaterkerk Wadway ook mee aan de Nationale Kinder Theaterweek. Goochelaar Jan komt een mooie voorstelling verzorgen die goed aansluit bij de Kinderboekenweek. Daarnaast verzorgt hij voor alle bezoekers een gratis goocheldemonstratie na afloop van de voorstelling. Een prachtig uitje voor alle kleine goochelliefhebbers.

Het beleid van Theaterkerk Wadway is altijd om voor onze bezoekers een theaterbezoek zo toegankelijk en laagdrempelig mogelijk te houden. Echter ook wij kunnen er helaas niet onderuit, om na vele jaren een zeer schappelijke toegangsprijs te hebben gehanteerd, deze nu te verhogen.
Onder het kopje Toegangsprijzen vindt u de nieuwe prijzen.

Zoals u van ons gewend bent staan elke voorstelling onze vrijwilligers voor u klaar in onze mooie foyer om u een volledige avond uit te bieden. Ik wens u veel plezier met het uitkiezen van de mooiste voorstellingen en zie u graag in Theaterkerk Wadway.

Josephine Hertog

Voorzitter Theaterkerk Wadway