Welkom bij Theaterkerk Wadway

Beste theaterliefhebbers,

Vol trots presenteren wij u het programma voor theaterseizoen 2023/2024. We zijn op zoek gegaan naar een gevarieerde selectie van voorstellingen om ons programma mee te vullen en dat is zeker gelukt. Bekende, terugkerende namen mogen zeker niet ontbreken. Denk bijvoorbeeld aan Sjaak Bral, Alex Rouka en Vincent Bijlo. In het afgelopen seizoen zijn de mannen van Ocobar met veel enthousiasme ontvangen in de Theaterkerk en ook Ocobar zien we het komende seizoen terug. Ze komen, samen met Joost Botman, ons voorzien van een muzikale zondagmiddag.

Maar op het gebied van muziek en cabaret zijn er nog veel meer voorstellingen te bezoeken, teveel om hier allemaal te benoemen. Voor de toneelliefhebbers komen Julika Marijn, Helmert Woudenberg en Rick Hoogendoorn langs. En ook aan de allerkleinste is gedacht. We bieden het komende seizoen vier kindervoorstellingen aan, waaronder het verhaal van de koe die 100 kilometer is gezwommen tijdens de overstroming van de Maas in 2021, geschreven en gespeeld door Joes.

Elke voorstelling staan onze vrijwilligers voor u klaar in onze mooie foyer om u een complete theaterbeleving te bieden. Ik wens u veel plezier met het uitkiezen van de mooiste voorstellingen en zie u graag in Theaterkerk Wadway.

Overige informatie over Theaterkerk Wadway kunt u vinden onder het kopje Info & ANBI.

Voor specifieke vragen kunt u contact opnemen via: info@theaterkerkwadway.nl